Esküvő - Vegyék igénybe gyönyörű panorámával rendelkező éttermünket

ESKÜVŐTÖLTSE FELHŐTLENÜL ÉLETE NAGY NAPJÁT A BUDAI HEGYEK ELKÁPRÁZTATÓ KÖRNYEZETÉBEN

Rendezvényparkunk nyugalmat és meghittséget sugall, mely hozzájárul ahhoz, hogy önfeledten élvezhessék a legszebb napjuk felejthetetlen perceit.
Rendezvényparkunkban két, egymástól teljesen elkülönülő, eltérő szinten található rendezvényterem található, (külön bejárattal, mosdóval, bárpulttal felszerelve), melyek csodálatos kilátással rendelkeznek a Budai hegyekre, így romantikus közeget adnak minden típusú esküvőnek.

Panoráma termünk a szálloda főbejáratával szemben található, körben ablakos, légkondicionált, gyönyörű panorámát biztosít a Budai hegyekre. Körasztalos ültetéssel, tánctér kialakításával kb. 90 fő befogadására alkalmas, ám a terem adottságai akár hosszúkás asztalos elrendezést is lehetővé tesznek. A terem családias és bensőséges atmoszférájával tökéletesen illeszkedik minden típusú esküvőhöz.

Teraszos Körtermünk nyitható teraszajtóinak köszönhetően összekapcsolható az azt körülvevő terasszal. Körasztalos ültetéssel, tánctér kialakításával kb. 130 fő befogadására alkalmas, míg a terasz sátrazásával akár 250 fő is helyet foglalhat egy légtérben. A teremben beépített grillpult található, illetve a nagyméretű teraszon egy kültéri grillkonyha, így a vacsorát néhány kemencében és bográcsban készült étellel tehetjük még izgalmasabbá.

Helyszínünkön mindezek mellett elbűvölő környezetben van lehetőség a hivatalos ceremónia megtartására, a Budai hegyekkel a háttérben.

Az esküvők mellett leány- illetve legénybúcsúja szervezésében is számíthat ránk, akár egy visszafogott, csendes összejövetelre, akár egy vagány, belevaló játékokkal tűzdelt bulira vágyik. Többféle programcsomaggal készültünk, ám a javaslatokat minden esetben az Ön stílusához igazítjuk!

Profi csapatunk évtizedes tapasztalata gondoskodik róla, hogy életük legfontosabb napján minden tökéletes legyen. Testreszabott ajánlatunkért forduljon bizalommal értékesítő kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Rendezvények, események és esküvők +36 1 391 8010
info@petnehazy-clubhotel.hu

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább