Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Petneházy Club Hotel

1029 Budapest, Feketefej u. 2-4.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-30/833-8287 - info@petnehazy-clubhotel.hu

Kapcsolat és megközelíthetőség

Petneházy Club Hotel, H- 1029 Budapest, Feketefej u. 2-4.

Recepció, szobafoglalás, rendezvényszervezés: +36-30/ 833-8287, info@petnehazy-clubhotel.hu

A Petneházy Club Hotel GPS koordinátái: Latitude: 47.54049, Longitude: 18.93542

Útvonaltervező

Autóval:

Az M1 / E60 autópálya budaörsi lehajtójánál le kell térni az autópályáról a Budaörsi útra, majd nagyjából 2 km után le kell kanyarodni az Alkotás utcába, és a Krisztina körútig kell folytatni az utat Budapesten keresztül. A Krisztina körútról a Széll Kálmán térig kell haladni, majd balra tartani az irányt a Szilágyi Erzsébet fasoron egészen a Hűvösvölgyi útig. A Hűvösvölgyi útról (kb. 3 km után) balra kell kanyarodni a Nagykovácsi útra, ezután még 2,5 km a Feketefej utca, melynek végén található a Petneházy Club Hotel.

Vonattal:

Budapest vonattal az ország bármely pontjáról könnyedén elérhető. A legtöbb nagyvárosból Inter City járatok közlekednek, melyekkel nemcsak gyors, hanem kényelmes is az utazás. A legtöbb járat végállomása a Déli Pályaudvar, ahonnan szállodánk a következőképpen közelíthető meg: a pályaudvarnál a 61-es villamosra kell felszállni és Hűvösvölgy végállomásig utazni, majd némi várakozás után a 63-as buszra kell átszállni. Az Adyligeti megállóból néhány perces séta csak a szálloda, ahol rögtön kényelembe helyezhetik magukat komfortos apartmanjaink egyikében.

Autóbusszal:

Budapestre rendszeresen járnak menetrendszerinti buszjáratok, melyek végállomása a Népliget. Innen néhány átszállással könnyedén elérhető a festői szépségű Petneházy Club Hotel. Először a kék metróra (M3) kell felszállni, melyről a Deák-téren kell a piros metróra (M2) átszállni. Ezzel a Széll Kálmán térig kell utazni. Ott a 61-es jelzésű villamosra kell felszállni és Hűvösvölgy végállomásig kell utazni vele, ahol némi várakozás után itt át kell szállni a 63-as buszra. Az Adyligeti megállóból néhány perces séta csak a szálloda, ahol rögtön kényelembe helyezhetik magukat komfortos apartmanjaink egyikében.

Repülővel:

Liszt Ferenc repülőtér, Budapest: 20 km, kb. 1 óra autóval (A Liszt Ferenc reptérről igény esetén transzfert tudunk biztosítani - 12 000 Ft/ maximum 6 fő)

Sármelléki repülőtér: 200 km

Bécsi repülőtér: 251 km

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre,

ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.