Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Petneházy Club Hotel

1029 Budapest, Feketefej u. 2-4.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-1/391-8010 - info@petnehazy-clubhotel.hu

Kutyabarát

Szeretné legközelebb a vakáció idejére magával hozni kutyusát? Kalandos kirándulásokra és jó levegőre vágynak? Kutyabarát szállodánkba, kedvencét is szertettel várjuk!

Hotelünk több hektáros zöld területén kényelmes szobáink, kényeztető szolgáltatásaink révén Gazdi és kutyus éppúgy megtalálja a szórakozás, pihenés, feltöltődés lehetőségeit. A Petneházy Club Hotel kedvencei Süti, Difi, vagy Pindúr szívesen körbevezeti Önöket a területen!

A recepción kirándulási tippek, kutyabarát városnézési ötletek is várják azokat, akik négylábúval érkeznek!

Bővebb információ: info@petnehazy-clubhotel.hu

Szállodai szabályzat kutyusok és gazdik részére:

Kérjük, az alábbiak betartását legyenek szívesek szem előtt tartani, amennyiben négylábú kedvencükkel érkeznek szállodánkba!

  • A kutya felügyeletét kizárólag olyan személy láthatja el, aki képes az állat viselkedésének kontrollálására.
  • Antiszociális, viselkedésproblémás, illetve agresszióra hajlamos kutyát kizárólag szájkosárral és pórázon szabad a területen sétáltatni.
  • Az uszodába, a szaunákhoz, illetve a strand körül lévő burkolattal ellátott részre és a medence közvetlen közelébe a hatályos NÉBIH szabályozások miatt kérjük, ne vigyenek kutyust!
  • Kizárólag lakásban tartott és szeparációs szorongással nem küzdő kutyust hagyjanak magára az apartmanban, és lehetőleg minél kevesebb ideig. Az esetleges szeparációs szorongásból adódóan a kutyus által okozott károkért a szálloda fenntartja a jogot értékarányos kártérítés követelésére.
  • A szobát csak akkor tudjuk takarítani, ha a kutya nem tartózkodik bent. Kérjük, jelezzék a Takarítást kérek! táblával, ha a kutyus nem tartózkodik a szobában.
  • Kérjük, hogy minden esetben használják a szálloda által ingyenesen biztosított ürülékes zacskókat a szálloda területének tisztántartására ügyelve. Amennyiben jelzik, hogy kutyával érkeznek, ezt minden esetben biztosítjuk Önöknek érkezéskor.
  • Amennyiben a kutyust/kutyusokat nem jelentik be érkezés előtt, vagy legkésőbb érkezéskor, a szálloda 50,000 HUF – 100,000 HUF egyszeri pótdíjat számolhat fel. Kérjük, minden esetben jelezzék, hogy a kutyus Önökkel tartózkodik! Köszönjük!
  • A szálloda területén cicák is élnek, akik hozzánk tartoznak, így azokat a kutyusokat, akik veszélyt jelenthetnek rájuk nézve, kérjük, mindvégig tartsák pórázon – de főként a recepció és a bejárat körüli részen! Köszönjük szépen Dagi és Mici nevében!
  • Kérjük a zuhanyzóba és fürdőkádba ne tegyék házi kedvenceiket!
  • Kérjük, az eb oltási könyve / útlevele mindig legyen Önöknél!

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre,

ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.