Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Petneházy Club Hotel

1029 Budapest, Feketefej u. 2-4.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-1/391-8010 - info@petnehazy-clubhotel.hu

Kutyabarát

Állatbarát, és kiemelten kutyabarát szállodánkban nyáron kutyamedencével várjuk a hozzánk érkező négylábú cimborákat, agility pályánk 2022 tavaszától pedig egész évben használható! Kérjük, minden esetben jelezzék, ha a kisállattal érkeznek. A kisállatok szállásdíja mérettől függetlenül
4500 Ft / kisállat/éjszaka, mely érkezéskor fizetendő.

Hotelünk több hektáros zöld területén kényelmes szobáink, kényeztető szolgáltatásaink révén Gazdi és kutyus éppúgy megtalálja a szórakozás, pihenés, feltöltődés lehetőségeit. A Petneházy Club Hotel kedvencei Difi a kis kócos tacsimix, Udo a kicsit őrült német vizsla,vagy Pindúr a kedves bullmackó, szívesen körbevezeti Önöket a területen!

A recepción kirándulási tippek, kutyabarát városnézési ötletek is várják azokat, akik négylábúval érkeznek!

Szállodai szabályzat kutyusok és gazdik részére

0. Kérjük, hogy soha, semmilyen körülmények között ne etessék az itteni állatokat. Néhányan közülük komoly ételallergiában szenvednek. Köszönjük!
1. A kutya felügyeletét kizárólag olyan személy láthatja el, aki képes az állat viselkedésének kontrollálására.
2. Antiszociális, viselkedésproblémás, illetve agresszióra hajlamos kutyát kizárólag szájkosárral és pórázon szabad a területen sétáltatni. A közösségi terekben (lobby, étterem, bár), kérjük, a többi vendég komfortérzete miatt ne tartózkodjanak ugató kutyával. Köszönjük!
3. Az uszodába, a szaunákhoz, illetve a strand körül lévő burkolattal ellátott részre és a medence közvetlen közelébe a hatályos NÉBIH szabályozások miatt kérjük, ne vigyenek kutyust!
4. Kizárólag lakásban tartott és szeparációs szorongással nem küzdő kutyust hagyjanak magára az apartmanban, és lehetőleg minél kevesebb ideig. Az esetleges szeparációs szorongásból adódóan a kutyus által okozott károkért a szálloda fenntartja a jogot értékarányos kártérítés követelésére.
5. A szobát csak akkor tudjuk takarítani, ha a kutya nem tartózkodik bent. Kérjük, jelezzék az ajtóra akasztható jelzéssel, ha takarítható a szoba, és elhagyták azt!
6. Kérjük, hogy minden esetben használják a szálloda által ingyenesen biztosított ürülékes zacskókat a szálloda területének tisztántartására ügyelve. Amennyiben jelzik, hogy kutyával érkeznek, ezt minden esetben biztosítjuk Önöknek érkezéskor.
7. Amennyiben a kutyust/kutyusokat nem jelentik be érkezés előtt, vagy legkésőbb érkezéskor, a szálloda 50,000 HUF – 100,000 HUF egyszeri pótdíjat számolhat fel. Kérjük, minden esetben jelezzék, hogy a kutyus Önökkel tartózkodik! Köszönjük!
8. A szálloda területén cicák és kutyák is élnek, akik hozzánk tartoznak, így azokat a kutyusokat, akik veszélyt jelenthetnek rájuk nézve, kérjük, mindvégig tartsák pórázon – de főként a recepció és a bejárat körüli részen! Köszönjük szépen Dagi nevében! A Petneházy Club Hotel négylábú dolgozói Difi a morcos, kócos tacsimix uraság, Udo a kicsit őrült német vizsla hapsi, vagy Pindúr a bájos, nagyfejű teddy-mackó, szívesen körbe vezeti Önöket a területen! Rendszeres vendégünk Brúnó, a hatalmas, de ártatlan berni pásztor. Minden kutyusunk és cicánk ivartalan.
9. Kérjük a zuhanyzóba és fürdőkádba ne tegyék házi kedvenceiket!
10. Kérjük, az eb oltási könyve / útlevele mindig legyen Önöknél!
11. A vendég kutyusok semmilyen esetben nem hagyhatóak a területen felügyelet nélkül, mivel a terület nem teljesen körbekerített, autóforgalom,  más kutyák, cicák, gyerekek is találhatóak a területen.
12. A kutyusok szállásdíja 4500 HUF /kutyus /éjszaka.
13. Egy apartmanban maximum 2 kutyus helyezhető el, 3 kutya abban az esetben szállhat meg egy apartmanban, amennyiben a kutyák munkavizsgával rendelkeznek, vagy terápiás vizsgával. Ez utóbbi esetben (tehát terápiás kutya esetén) a kutyus szállásdíja sem kerül felszámolásra.
14. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy amennyiben a kutyus egyedül tartózkodik az apartmanban, a takarító személyzet szállodánk szabályai szerint nem léphet be. Egyrészt dolgozóink, másrészt a kisállatok épsége miatt, hiszen előfordulhat, hogy a nyíló ajtó mellett a kisállat kiszökik. Így, amennyiben elhagyják az apartmant a kisállattal, vagy bent tartózkodnak vele és felügyelik, jelezzék az ajtóra akasztható táblával, melyet apartmanjukban találnak, és a takarítást 09:00 - 15:00 között elvégzi a személyzet. Köszönjük!

A fenti szabályok a vendégek és a kutyusok zavartalan pihenését, egészségének és testi épségének védelmét, a berendezések megóvását egyaránt szolgálják.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre,

ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.