KONFERENCIÁK ÉS RENDEZVÉNY LEHETŐSÉGEK

Rendezvényparkunk a belvárostól elérhető távolságban, alig 20 perce a város zajától nyújtja az embereknek mindazt, amire vágynak, a természet adta nyugalmat, több órányi utazás nélkül. Hiszen könnyebben jönnek a gondolatok és garantált a kikapcsolódás is egy üzleti találkozón, tréningen, csapatépítőn is és kevesebb a stressz egy olyan környezetben, amelyet a természet alkotott.

Helyszínünk természet közeliségével, oxigén dús levegőjével megnyugtató zöld környezetével, családias hangulatával igazi szellemi felfrissülést kínál, így hozzájárul bármilyen jellegű esemény szakmai sikerességéhez is.

A hozzánk érkező vendégek számára a parkolás sem jelent gondot, ugyanis a területen kb. 300 főre megfelelő mennyiségű szabadtéri, őrzött, ingyenes parkolóval rendelkezünk.

A maga nemében egyedülálló rendezvénypark tökéletes lehetőséget teremt egy fárasztó nap végén a vendégek kikapcsolódására, így az esemény szakmai oldalán túl felfrissítő élményekkel gazdagodhatnak. A Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkban programlehetőségeink szinte korlátlanok. A résztvevőknek területünkön belül különféle sportolási lehetőséggel tudunk szolgálni. Azok számára, akik nem az aktív pihenés hívei, számukra wellness szolgáltatásainkat kínáljuk. Tavasztól őszig, kültéri medencénk, egész évben beltéri medencénk és szaunánk, valamit masszázskezeléseink várják a megújulni vágyókat.

Lehetséges rendezvény helyszíneink – általános tájékoztatásként

Rendezvényparkunkban két, egymástól teljesen elkülönülő, eltérő szinten található rendezvényterem áll rendelkezésre. Az eseményekhez kapcsolódó étkezések lebonyolíthatók a szálloda panorámás, teraszos éttermében. Kisebb szekcióülésekre, meetingekre és tréningekre tárgyaló faházaink illetve földszinti tárgyalótermünk nyújtanak ideális helyszínt.
Termeinkben a wifi használata ingyenes.

Helyszín
Színház (fő)
Iskolapados (fő)
U-alak (fő)
Díszétkezés (fő)
Állófogadás (fő)
Panoráma terem
200
80
60
100
200
Teraszkapcsolatos terem
50
-
20
180
200
Terasz sátrazással
50
-
20
200
280
Tárgyalóház
15
10
10
-
-

Két nagyobb rendezvénytermünkről részletesebben

Panoráma termünk a szálloda főbejárattal szemben található, körben ablakos, légkondicionált, gyönyörű panorámát biztosít a Budai hegyekre. A terem közel 200nm alapterületű, egy légterű, oszlop nélküli, így bármilyen típusú rendezvényre ideális 230 főig, berendezési igénytől függően. Fényzáró függönyök segítségével a helyiség teljes egészében sötétíthető, így bármilyen vetítés technika alkalmazásakor megfelelő. A helység bensőséges és megnyugtató hangulatával hozzájárul a vendégek szellemi felfrissüléséhez, így a rendezvények szakmai sikerességéhez.

Teraszos Körtermünk szintén kb. 200 nm alapterületű, nyitható terasz ajtóinak köszönhetően egy légtérré alakítható az azt körülvevő terasszal. A teremhez tartozó nagyméretű teraszon kívül egy kerthelység is kapcsolódik, amelyek együttesen tökéletes helyszínt nyújtanak különféle outdoor programok megvalósítására. A teremhez különálló mosdóhelyiségek és beépített italpult tartozik, így a résztvevők a szálloda vendégektől teljesen elszeparálhatóak. A teremben beépített grillpult található, illetve a teraszon egy kültéri grillkonyha, így az étkezéseket néhány kemencében és bográcsban készült étellel tehetjük még izgalmasabbá illetve akár főzőversenyek lebonyolítására is lehetőség nyílik.

Rendezvények, események és esküvők +36 1 391 8010
info@petnehazy-clubhotel.hu

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább