Petneházy Club Hotel

H- 1029 Budapest, Feketefej u. 2-4.
NTAK regisztrációs szám: SZ19000680

Recepció, szobafoglalás, rendezvényszervezés:

0036-1/ 391-8010

info@petnehazy-clubhotel.hu

GPS koordináták:

É: 47.54049
K: 18.93542

Autóval

Az M1 / E60 autópálya budaörsi lehajtójánál le kell térni az autópályáról a Budaörsi útra, majd nagyjából 2 km után le kell kanyarodni az Alkotás utcába, és a Krisztina körútig kell folytatni az utat Budapesten keresztül. A Krisztina körútról a Széll Kálmán térig kell haladni, majd balra tartani az irányt a Szilágyi Erzsébet fasoron egészen a Hűvösvölgyi útig. A Hűvösvölgyi útról (kb. 3 km után) balra kell kanyarodni a Nagykovácsi útra, ezután még 2,5 km a Feketefej utca, melynek végén található a Petneházy Club Hotel.

Vonattal

Budapest vonattal az ország bármely pontjáról könnyedén elérhető. A legtöbb nagyvárosból Inter City járatok közlekednek, melyekkel nemcsak gyors, hanem kényelmes is az utazás. A legtöbb járat végállomása a Déli Pályaudvar, ahonnan szállodánk a következőképpen közelíthető meg: a pályaudvarnál a 61-es villamosra kell felszállni és Hűvösvölgy végállomásig utazni, majd némi várakozás után a 63-as buszra kell átszállni. Az Adyligeti megállóból néhány perces séta csak a szálloda, ahol rögtön kényelembe helyezhetik magukat komfortos apartmanjaink egyikében.

Autóbusszal

Budapestre rendszeresen járnak menetrendszerinti buszjáratok, melyek végállomása a Népliget. Innen néhány átszállással könnyedén elérhető a festői szépségű Petneházy Club Hotel. Először a kék metróra (M3) kell felszállni, melyről a Deák-téren kell a piros metróra (M2) átszállni. Ezzel a Széll Kálmán térig kell utazni. Ott a 61-es jelzésű villamosra kell felszállni és Hűvösvölgy végállomásig kell utazni vele, ahol némi várakozás után itt át kell szállni a 63-as buszra. Az Adyligeti megállóból néhány perces séta csak a szálloda, ahol rögtön kényelembe helyezhetik magukat komfortos apartmanjaink egyikében.

Repülővel:

Liszt Ferenc repülőtér, Budapest: 20 km, kb. 1 óra autóval
( A Liszt Ferenc reptérről igény esetén transzfert tudunk biztosítani. 12000,- Ft/ maximum 6 fő )
Sármelléki repülőtér: 200 km
Bécsi repülőtér: 251 km

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább