PETNEHÁZY ÉTTEREM - megújult étlappal várjuk Kedves Vendégeinket

Kedves Vendégeink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Mili Gasztronómia megnyitotta kapuit a szállodánkban. Rudits Károly, a legendás LouLou étteremből kiköltözött a szabadba, és egy igazi relax éttermet – drink bárt, és reggeliző helyet hozott létre.

A Petneházy Club Hotel gasztronómiai partnere várja szeretettel a kedves vendégeket!

Nyitvatartási idő:
Drinkbár :H- V 10:00-20:00
Étterem : H-K Zárva
Sz- Szo 12:00-21:00
V 12:00-18:00

MILLI Gasztronomia

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább