Hosszútávú bérlés Budapesten

HOSSZÚTÁVÚ BÉRLÉS

Céges szállást keres? Új kollegáknak kell hosszabb távra lakhely?
Albérlet helyett válassza faházainkat és apartmanjainkat, melyek hosszú távú bérlésére is kiadunk egyedi, kedvezményes áron.

Szállodánk már többször biztosított hosszú távú lakhelyet külföldi cégek hazánkba érkező munkatársainak. Különösen ajánljuk figyelmükbe apartmanjainkat, ha a kollegák családdal együtt érkeznek. Többszobás faházaink igazi kis otthont fognak jelenteni a lakáskeresés ideje alatt, ahol a zöld környezet és a kompletten felszerelt konyha segíti majd az idegenbe került háziasszony, édesanya és gyermekek első napjait az új országban.

Faházaink költözködés esetén is szolgálhatnak ideiglenes otthonként. Forduljon hozzánk, és 48 órán belül személyre szabott, kedvezményes árajánlattal keressük meg Önt.

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább