Kutyának áll a világ!
Kutyának áll a világ!

Kutyának áll a világ!

Már 37.760 Ft-tól / 2 fő + 1 kutyus /éjszaka stúdiószobában

Érvényes: 2020.12.20-ig kivéve: kiemelt és ünnepi időszakok
KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Aki azt mondta, a kutyalét rémes dolog, tévedett!
A Petneházy Club Hotel*** szálláshelyünkön egyformán gondoskodunk minden kettő és négylábú vendégünkről!
Szállodánk több hektáros zöld területén kényelmes szobáink, kényeztető szolgáltatásaink révén Gazdi és kutyus éppúgy megtalálja a szórakozás, pihenés, feltöltődés lehetőségeit.

A csomag tartalma:

  • szállás kertkapcsolatos, szaunával rendelkező  faházaink egyikében  2 fő és négylábú vendégünk számára
  • - reggeli a szálloda éttermében
  • - meglepetés játék a Kedvenceknek
  • - biológiailag lebomló, környezetbarát kutya tisztasági zacskó bekészítés 
  • kényeztető wellness szolgáltatások: medence, finn és infra szauna (a wellnesss- részleg a vonatkozó előírásoknak megfelelően sajnos eb-mentes terület)
  • ingyenes parkolóhely
  • WIFI hozzáférés

Programtipp: kirándulás a Jánoshegyi kilátóhoz, körséta a Normafán, a hűvösvölgyi Nagyréten, és ezeken kívül számos egyéb erdei ösvény hív sétára a közelben!

Nálunk SZÉP kártyával is fizethet!
Az árak tartalmazzák az ÁFÁt, de nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 350 HUF/ fő / éj 

* Áraink kapacitás és szobatípus függvényében változhatnak.
Kérjük, a kutyus(ok) fajtáját, méretét a bekészítések miatt legyen szívesek a Megjegyzés rovatban feltüntetni. Köszönjük! :)


SZÁLLODAI SZABÁLYZAT KUTYUSOK ÉS GAZDIK RÉSZÉRE
Kérjük, az alábbiak betartását legyenek szívesek szem előtt tartani, amennyiben négylábú kedvencükkel érkeznek szállodánkba!
1. A kutya felügyeletét kizárólag olyan személy láthatja el, aki képes az állat viselkedésének kontrollálására.
2. Antiszociális, viselkedésproblémás, illetve agresszióra hajlamos kutyát kizárólag szájkosárral és pórázon szabad a területen sétáltatni.
3. Az uszodába, a szaunákhoz, illetve a strand körül lévő burkolattal ellátott részre és a medence közvetlen közelébe a hatályos NÉBIH szabályozások miatt kérjük, ne vigyenek kutyust!
5. Kizárólag lakásban tartott és szeparációs szorongással nem küzdő kutyust hagyjanak magára az apartmanban, és lehetőleg minél kevesebb ideig. Az esetleges szeparációs szorongásból adódóan a kutyus által okozott károkért a szálloda fenntartja a jogot értékarányos kártérítés követelésére.
6. A szobát csak akkor tudjuk takarítani, ha a kutya nem tartózkodik bent. Kérjük, jelezzék a Takarítást kérek! táblával, ha a kutyus nem tartózkodik a szobában.
7. Kérjük, hogy minden esetben használják a szálloda által ingyenesen biztosított ürülékes zacskókat a szálloda területének tisztántartására ügyelve. Amennyiben jelzik, hogy kutyával érkeznek, ezt minden esetben biztosítjuk Önöknek érkezéskor.
8. Amennyiben a kutyust/kutyusokat nem jelentik be érkezés előtt, vagy legkésőbb érkezéskor, a szálloda 50,000 HUF – 100,000 HUF egyszeri pótdíjat számolhat fel. Kérjük, minden esetben jelezzék, hogy a kutyus Önökkel tartózkodik! Köszönjük!
9. A szálloda területén cicák is élnek, akik hozzánk tartoznak, így azokat a kutyusokat, akik veszélyt jelenthetnek rájuk nézve, kérjük, mindvégig tartsák pórázon – de főként a recepció és a bejárat körüli részen! Köszönjük szépen Dagi és Mici nevében! 
10. Kérjük a zuhanyzóba és fürdőkádba ne tegyék házi kedvenceiket!
11. Kérjük, az eb oltási könyve / útlevele mindig legyen Önöknél!

A fenti szabályok a vendégek és a kutyusok zavartalan pihenését, egészségének és testi épségének védelmét, a berendezések megóvását egyaránt szolgálják.
Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

TÁJÉKOZTATÓ: BIZTONSÁGOS VENDÉGFOGADÁS AZ ABBÁZIA SZÁLLODÁIBAN

KALKULÁCIÓ / FOGLALÁS
KÉRJE AJÁNLATUNKAT

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább