Húsvéti Gasztro Relax
Húsvéti Gasztro Relax

Húsvéti Gasztro Relax

28.900 Ft/fő/éj

Érvényes: Április 19 - 22
KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Húsvéti Gasztro Relax a Petneházy Club Hotelben
Töltse a húsvéti ünnepeket a budai hegyekben. A Petneházy Club Hotelben idén Húsvétkor is szeretettel várjuk azon vendégeinket, akik az ünnepek alatt is egy felejthetetlen gasztronómiai élményre vágynak.

Szombaton este a felnőtteké a táncparkett, ahol egy tradicionális húsvéti büfévacsora mellett mulathatják át az éjszakát.
Hétfőn a gyermekek számára is készülünk külön programmal játszósarkunkban arcfestéssel és kézügyességi játékokkal várjuk a legkisebb vendégeinket, még a szülők Brunch-unk fenséges ízeit élvezik.

Csomagajánlatunk tartalma :

szállás
stúdió apartmajainkan vagy szaunás faházainkban
büféreggeli a Mili Gasztronómia étteremben
locsolóbál a körteremben
húsvét hétfői brunch
wellness használat ( beltéri medence, finn szauna, infra szauna)
WiFi

A csomagajánlat ára 3 éjszaka / 4 nap  esetén :  19 900 Ft / fő / éj

Gyermekkedvezmény :

0-3 év: gratis

3-10 év: 50% kedvezmény

 

KALKULÁCIÓ / FOGLALÁS
KÉRJE AJÁNLATUNKAT

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább