Esküvői vendégkönyv - akik nálunk tartották esküvőjüket

Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk Önnek - Foglaljon szobát online

Hotelnév Érkezés időpontja Éjszakák

ESKÜVŐ - Vendégkönyv

Szia Anna!
Még egyszer köszönöm AZ ÖSSZES MEGHíVOTT nevében is a szuper szervezést és a zökkenőmentes lebonyolítást is! Jó választás volt a helyszín is, és az étkekről is csak szuperlativuszokban beszéltek a vendégek.

Hajós Márti (2012. január 28.)

Kedves Anna!
Köszönjük szépen, hogy ilyen szépre varázsoltad az esküvőnket! Minden csodálatos, nagyon szép és jó volt.

Köszönettel:
Csenge & Peti (2012. február 10. – a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorának nyertesei)

Kedves Anna!
Szeretném megköszönni a fantasztikus esküvőt, a pótolhatatlan segítséged és a profi szervezést. Mindenkinek nagyon tetszett, remekül éreztük magunkat mi is, a násznép is. Reméljük, a jövőben is lehetőségünk lesz együttműködni!

Moziesik Barbara – TV2

Kedves Kollégáink, Partnereink :)!
Szeretnénk köszönetet mondani a 05.12.-i, szombati közös esküvőnkön tanúsított hozzáállásotokért, áldozatos munkátokért, csapatjátékotokért és a cél érdekében a mi munkánk maximális támogatásáért, segítéséért, a rendezvény során végig uralkodó jó hangulatért. Mindannyiótok munkájára csupa pozitív visszajelzést kaptunk a párunktól, Barbitól és Attilától, valamint a vendégeiktől, ami a lehető legnagyobb elismerése a munkánknak.

Üdvözlettel:
Kati és Annamari Icon Esküvőszervezés – 2012. május 12.

Kedves Anna!
Ezúton is szeretnénk megköszönni Nektek, hogy ezt a napot számunkra és a vendégek számára is ilyen csodálatossá tettétek. A hely varázslatos, teljesen beleszerettünk, biztosan sokszor ellátogatunk még hozzátok!
A személyzet nagyon kedves volt, igazán elkényeztetett bennünket. A faház gyönyörű volt, alig akartunk hazajönni. Szeretnénk majd minden házassági évfordulónkat ott tölteni.
Neked is nagyon szépen köszönjük a magas színvonalú szervezést és a végtelenül készséges együttműködést!
Nem hiszem, hogy van nálatok jobb helyszín egy esküvőre!! Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket!

Üdvözlettel,
Pintér Tibor és Pintér-Nyiri Bea – 2012. május 19.

Kedves Dalma!
Szeretnénk nagyon megköszönni a fantasztikus estét, mi is és a vendégeink is nagyon jól éreztük magunkat! Minden tökéletes volt, a személyzet végtelenül figyelmes és kedves, minden extra igényünkre rugalmasan reagáltak. Mindenki pohara szinte magától újratöltődött, a rutinos pincérek és a szervezők háttérben maradtak, de folyamatosan jelen voltak, így tényleg minden szinte varázsütésre történt. Az ételek isteni finomak voltak és bőségesen elegendő. Külön gratulálunk a szakácsnak a harcsáért, életünkben nem ettünk még ilyen finomat!
A legjobban talán az tetszett, és ezt a vendégek is kiemelték, hogy nagyon intim, családias légkör volt végig. Én teljesen otthon éreztem magam, mintha nálunk lett volna a "kicsit" nagyobb baráti társaság. Ez biztosan a jó szervezői munka érdeme is, hiszen nem kellett semmi másra figyelnünk, csak a vendégekre. Nagyon hangulatos este volt, és igen emlékezetes!

Köszönjük szépen!
Rábainé Domszky Zsófi és Rábai Gergő – 2012. május 26.

Kedves Dalma!
Álmodni sem lehetett volna szebb helyszínt, mint amit a Petneházy Club Hotel nyújtott számunkra a házasságkötésünk napján. A budai hegyek előterében nyári naplementében kimondani a boldogító igent, majd utána a különleges hangulatú Teraszkapcsolatos körteremben fenségeset vacsorázni egyszerűen leírhatatlan élmény volt. Ezúton is köszönjük Mindenkinek, aki segített tökéletessé varázsolni az esküvőnket!

Viki & Zsolti, 2012. augusztus 4.

Kedves Anna!
Ezúton is szeretnénk megköszönni a Krisztina és László 2012. 09. 21-i esküvői rendezvényéhez nyújtott segítőkész előkészítő munkáit. A ceremónia és az egész ünnepi rendezvény tökéletesre sikerült, mely - Önökkel az élen - a kiváló szolgáltatók színvonalas munkájának köszönhető. Kérem valamennyi közreműködő kollégának adja át köszönetünket és üdvözletünket. Munkájukhoz további sikereket kívánunk, mely csak ilyen következetes szakmai elhivatottsággal érhető el.

Köszönettel: Kovács Győző

Kedves Dalma!
2012.06.16-ai esküvőnk méltó helyszíne volt a Petneházy Club Hotel, csodálatos környezet és fantasztikus ételek koronázták meg a mi nagy napunkat.

Üdvözlettel:
Dicskó Nóra és Gyopár Ferenc

Kedves Dalma!
A helyszín gyönyörű, a szoba tiszta és igényes volt, a vendéglátók nagyon kedvesek, udvariasak voltak.
A vendéglátás során az ételek kiszolgálása abszolút maximálisan tökéletes volt.
Természetesen nagyon szívesen ellátogatnánk még a helyszínre.
Összességében tökéletes este volt, ahol mindenki kellemesen szórakozott.

Üdvözlettel:
Katalin és Gábor, 2012. július 13.

Kedves Dalma!
Mi Katival nagyon jól éreztük magunkat és minden vendégünk részéről pozitív visszajelzést kaptunk, ők is nagyon élvezték az esküvőnket. Nagyon tetszett nekik a helyszín és a ceremónia lebonyolítása. A étel finom volt, mindenki nagyon ízletesnek találta.
Összefoglalva nagyon színvonalas és csodálatos esküvő volt.
Köszönjük szépen a munkádat, sokat segítettél, és köszönjük a Petneházy Club Hotel teljes legénységének, aki részt vett a lebonyolításban!

Kati+Zoli, 2012. szeptember 15.

Szia Dalma!
Mi csodásan éreztük magunkat és a vendégek visszajelzése alapján, nekik is felejthetetlen volt! :)
A helyszín tökéletes választásnak bizonyult, a személyzet udvarias és segítőkész volt és Te is maximálisan megtettél mindent , hogy teljesítsd a kívánságainkat! :)
Nagyon szívesen visszalátogatnánk hozzátok! :)
Még egyszer köszönünk mindent!

Üdv,
Varga Andi & Kósa Tomi, 2012. szeptember 22.

Szia Anna,
A mi esküvőnkről többen mentek úgy haza, hogy azt mondták, "ez volt a legjobb esküvő, amin valaha voltam." Mindez nem lett volna így Anna szuper szervezése, a kedves kiszolgálás, a kiváló ételek, illetve a nagyszerű helyszín nélkül!
Mindent köszönünk!

Zsófi & Andris, 2012. október 6.

Kedves Anna,
Ahogy a telefonban is mondtuk, nagyon elégedettek voltunk egy igazi profi csapattal ismerkedtünk meg. Az ételeket mindenki dicsérte és a személyzet is nagyon kedves volt! Biztos vagyok benne, hogy mi is ellátogatunk még hozzátok :) Örülünk, hogy megismertünk Téged és hogy titeket választottunk erre a nagy eseményre!

Üdv,
Orsi és Gábor, 2013. április 20.

Kedves Anna!
Szeretnénk megköszönni Neked/Nektek a fantasztikus szervezést. Minden nagyon jól és gördülékenyen sikerült, az ételekről pedig mindenki ódákat zengett. :) Külön köszönjük a szakácsnak és a felszolgálóknak is. :)

Üdvözlettel:
Dóri és Zsolti, 2013. május 25.

Kedves Dalma!
Nagyon szépen köszönjük, hogy a Nagy napunkhoz segítségetekkel hozzájárultatok, szuper volt minden, csodás emlék marad nem csak nekünk, hanem rokonaink, barátaink számára is, akik szintén nagyon meg voltak elégedve mindennel! Külön köszönjük Neked segítséged a szervezkedésben, és hogy ott voltál velünk, illetve a kedves felszolgálást is! Mi Mindenkinek bátran ajánlunk Titeket! :)

Brigi & Zotya, 2013. július 6.

Kedves Anna,
Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni fáradságos munkádat, amit az esküvő előkészületeinél és a nagy napon tettél. Minden nagyszerű volt és nagyon meg voltunk elégedve.
További sok sikert!

Üdvözlettel,
Reni és Roland, 2013. július 20.

Kedves Dalma!
Nagyon-nagyon köszönünk mindent, olyan jól sikerült az esküvő, mindenkitől csak pozitív dolgokat hallunk :) Nagyon boldogok vagyunk, nagyon szép emlék marad az augusztus 3-a :) Szeretnénk megkérni, hogy ha lesz valami értékelés, akkor külön dícsérjétek meg a pincéreket és pultosokat akik szombaton voltak, olyan kedvesek, udvariasak és jófejek voltak, a szüleink is nagyon elégedettek voltak velük :) Jól bírták a strapát, le a kalappal előttük. Sok puszi!

Vida-Bóka Zsóka és Vida Feri, 2013. augusztus 3.

Szia Dalma!
Az esküvőnk után most értünk haza a nyaralásból, így most van időm leülni és megköszönni Neked mindent! A lagzink a Petneházyban csodásan sikerült, mi legalábbis nagyon jól éreztük magunkat, és a visszajelzések is azt igazolják, hogy jó buli volt. A Te segítséged volt a legtöbb és a legfontosabb, szuperül összeállt minden a nagy napon és jó volt tudni, hogy ott vagy és bármikor készen állsz segíteni! Nagyon hálásak vagyunk Neked! Köszönjük szépen a profi szervezést, a rugalmas és kedves hozzáállást és a sok türelmet az állandó késéseink miatt! :-) A helyszín tökéletes volt, az ételeket pedig minden vendégünk dicsérte! A személyzetnek szintén köszönettel tartozunk, mert profik, gyorsak és illedelmesek voltak! Egy szó mint száz, a sok izgulás ellenére minden szuperül elintéződött, és a segítségetekkel átélhettük azt a lagzit, amilyenről álmodtunk! Csak ajánlani tudunk benneteket mindenkinek!

Szeretettel:
Györgyi és Gábor, 2013. augusztus 8.

Drága Dalma!
Még egyszer szeretnénk megköszönni, azt a sok-sok kedvességet és segítséget, amit tőled kaptunk!!! Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk! Azt hiszem, hogy elég emlékezetes lesz ez a nap számunkra! És ehhez Te is hozzájárultál!!! Biztosan látjuk még egymást!!! Millió puszi és még egyszer köszönünk szépen mindent!!!

Kriszti&Gergő, 2013. augusztus 17.

Szia Anna!
Nehéz eldönteni mit is emelnék ki egy olyan nap kapcsán ami eddigi életünk egyik legmeghatározóbb pontja, azonban egy esküvő kapcsán azt gondolom az alfája és omegája az eseménynek a tökéletes helyszín megtalálása. Nekünk sikerült... röviden, tömören: Egy csodálatos nap, egy csodás helyszínen. Egyetlen helyszínt néztünk meg mint lehetséges esküvői helyszín, azonban nem volt szükség további keresgélésre: a Petneházy Club Hotel adottságai, a lenyűgöző környezet rögtön meggyőzött minket! A fotózástól kezdve, a ceremónián keresztül, egy fergeteges és azóta is felemlegetett buliig bezárólag, minden szempontból tökéletes választás volt! A csodás környezet mindenkit lenyűgözött, voltak barátaink akik azt mondták, hogy ennyire finom ételt még esküvőn nem fogyasztottak és olyan lelkes barátnőm is volt, aki azt mondta hogy csak itt tudja a saját esküvőjét is elképzelni! Köszönjük szépen, nagyon jól éreztük magunkat!

Ildó & Peti, 2013. augusztus 18.

Szia Dalma!
Szeretnénk még egyszer megköszöni Neked a kitartó munkádat. Minden nagyon flottul ment a Pentneházán, mindig ott voltál, amikor valami segítség kellett. :) Nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálás színvonalával is, valamint mindennel. :) Örülünk, hogy Titeket választottunk, és biztos ajánlani fogunk a továbbiakban. :)

Köszönjük szépen még egyszer,
Barbi és Zsolt, 2013. augusztus 31.

Esküvő Budapesten a Petneházy Club Hotelben
Esküvő Budapesten a Petneházy Club Hotelben

Testreszabott ajánlatunkért forduljon bizalommal értékesítő kollégánkhoz a +36 30/633 3028-as telefonszámon vagy írjon nekünk a rendezveny@petnehazy-clubhotel.hu e-mail címre!